yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar olağan kapı kolu üzere olur.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları iri beşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı yetişkin binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Antrparantez, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla bile muamelat adımları alelumum şunları ciğererir:

Yangın merdiveni, binalarda kritik bir güvenlik özelliğidir ve yangın veya öteki ivedili durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını peylemek bağırsakin tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri ekseriyetle çelik veya sert üzere malzemelerden binalmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Yangın yönetmeliğine şayan bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere bakarak projelendirilirken olabildiğince önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanımı ve uygulamasında bazı nazarıitibar edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam düzen esenlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi spesiyalist kadromuz ve zengin çaldatmaışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir dokumada yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi muhtevain;

Dairesel tasarım, fut izini en aza indirirken rantabl amudi harekete mezuniyet verir ve bu da onu hem ikametgâh hem bile ticari binalar muhtevain tatbik bir kanunlar haline Yangın Merdiveni Kapısı getirir.

Antrparantez Yangın Kapkaloriın üzerinde kâin panik pas kilit sisteminin bile sorunsuz çdüzenıştığından emin olunmalıdır.

Yangın kapısı özelliklerinden nazire geçirmek gerekir ise şu özellikleri taşıyan bir kapı yeğleme ettiğinizden tehlikesiz olmanızı öneririz;

ürkü bar sebebiyle bâtınerden autarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı rast iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde evgin çıkış bünyelabilir.

Check to enable permanent hiding of message amerikan bar and refuse all cookies if you do hamiş opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın saksılayınca ortaya çıkan kötüın ve mürtefi ısının dışarı çıkmasını önlemek yürekin kapının sapa güvenilir kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page